Talent Lounge

FC Twente is blij met haar TGT leden en wil hen graag faciliteren om te groeien. Daarom stelt FC Twente één dag in de week flexplekken beschikbaar in De Grolsch Veste. Deze flexplekken bevinden zich in de zogeheten Talent Lounge en bieden een uniek uitzicht op het veld. In deze lounge kunnen TGT leden werken en/of zakelijke relaties ontvangen.

Voor een vergoeding* van €15,- p.p. per dag** is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten in de Talent Lounge***. Hierbij zit koffie/thee/water inbegrepen gedurende de hele dag. Momenteel stellen we de Talent Lounge één dag in de week beschikbaar voor de TGT leden, bij voldoende animo zullen we kijken naar een extra dag. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de beschikbaarheid en overige reserveringen in De Grolsch Veste. 

* Bedrag is exclusief BTW en de totale vergoeding wordt per kwartaal gefactureerd.
** Van 09.00 uur tot 17.00 uur.
*** FC Twente is te alle tijden gerechtigd om een datum te laten vervallen i.v.m. overige reserveringen in De Grolsch Veste.

Reserveer je plek in de Talent Lounge door het inschrijfformulier in te vullen. In het geval van specifieke wensen, gelieve dit door te geven in het veld ‘opmerkingen’. 

Inschrijfformulier